Sunday, 14 April, 2024

Tu stii cum sa-ti alegi husa potrivita pentru telefon?


Cel putin 1 din 10 persoane nu stiu cum sa-si aleaga o husa corespunzatoare pentru telefonul mobil. Desi husele pentru telefon par la prima vedere un accesoriu cat se poate de banal, experienta in domeniu si practicile obisnuite de alegere a unei huse ne dovedesc contrariul. Ba mai mult, 5 din 9 persoane se plang ca telefonul sufera numeroase defectiuni chiar si atunci cand isi achizitioneaza o husa, de vina fiind inca o data, alegerea necorespunzatoare a husei. Acelasi lucru este tot mai frecvent intalnit si in cazul celor care opteaza pentru folii telefoane.

 

De ce factori trebuie sa tii cont atunci cand iti doresti o husa pentru telefon

 

  1. Producator

 

Primul si cel mai important lucru in alegerea unei huse este producatorul. La nivel teoretic exista foarte multi producatori de huse telefoane, multi fiind insa numai importatori si distribuitori ale unor accesorii pentru telefoane pe care nu le cunosc. Astfel, marfa de origine chinezeasca si nu numai, ajunge de regula pe mainile voastre, achiitionand in acest mod nu doar accesorii la supra pret ci si cu o posibila calitate inferioara.

De aceea este foarte important sa va orientati catre un adevarat producator precum etuo.ro, care sa va ofere produse 100% originale si functionale, respectiv huse de telefon realizate din materiale de calitate si care sa fie utile si rezistente in timp, dar si care sa va fereasca de potentialele accidente sau defectiuni.

 

  1. Marca, versiunea si anul de lansare

Daca nu v-ati obisnuit deja, anual se lanseaza modele tot mai noi de telefoane mobile si chiar si versiuni mai performante ale unor modele vechi. Insa, noile versiuni aparute pot sa nu coincida cu cele vechi, astfel incat trebuie sa te orientezi dupa marca, versiunea acesteia si anul in care s-a lansat, respectiv cel in care ai achizitionat produsul. Daca te abati de la aceasta regula te poti trezi cu o husa care e mai mare sau mai mica decat telefonul tau, care nu-ti va proteja telefonul asa cum trebuie sau la care porturile de incarcare, respectiv cel de casti sau difuzoarele, sa fie acoperite de husa.

Apeland la producatorii autorizati precum Etuo si respectand aceasta regula, vei avea garantia ca vei achizitiona exact modelul de husa de care ai nevoie.

 

  1. Tipul husei

Cei mai multi dintre noi suntem atrasi de huse din prisma aspectului vizual. Insa, la fel ca si pretul, acesta nu ar trebui sa fie factorul principal pe baza caruia sa-ti alegi husa. Un producator ce ofera huse de calitate iti va asigura protectia necesara si la o husa obisnuita, la o husa de silicon, cat si la una de spate sau flip.

In acelasi timp exista si huse care sunt realizate printr-o tehnologie inventiva care permit absorbtia caldurii astfel incat durata de viata a bateriei, cat si a telefonului, vor creste semnificativ.

 

In concluzie, nu uita intotdeauna sa tii cont de producatorul la care apelezi in vederea achizitionarii unei huse de telefon sau a unor accesorii GSM. Alegerea corecta a acestora reprezinta nu doar o metoda de a-ti proteja telefonul, ci si o investitie de viitor.